Kontakt oss

Partner / Statsautorisert revisor / Daglig leder

Insignis AS

Insignis ønsker å fremstå litt «annerledes» enn de andre revisjonsselskapene ved å ta vare på kundene med høy grad av personlig involvering på oppdragene. Det strebes etter å sikre en effektiv revisjon og skape verdier for kundene utover det som er forventet.

Nasjonalt er vi medlem av interesse- og kompetanseorganiasjonen Den Norske Revisorforeningen for godkjente revisorer i Norge.

Våre tjenester utføres med høye krav til kvalitet, etikk og integritet kombinert med at våre arbeidsmetoder er basert på høy grad av personlig kontakt og service.

Gjennom vårt engasjement og kvalitet i det arbeidet som utføres ønsker vi å være en viktig bidragsyter til å bedre økonomistyring og lønnsomhet for våre kunder.

Vi har relevant og lang erfaring i de fleste bransjer samt stor kontaktflate i næringslivet gjennom jevnlig samarbeid med eksterne rådgivere, advokater med spesialkompetanse innenfor juss og kompliserte transaksjoner.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle